Skip to main content

Tutustu meihin

Tili-ja Isännöintipalvelu Tipa Oy on vuoden 2018 lopulla perustettu palvelu.
Ota yhteyttä

Meistä

Meillä on aikaa ja halua palvella niin uusia kuin vanhojakin asiakkaita. Me tuomme taloyhtiön digiaikaan ja parannamme taloyhtiön viestinnän nykyaikaiseksi.

Tarjoamme isännöintipalvelua Turusta Saloon ja Salosta Vantaalle. Kirjanpitopalvelua ja palkanlaskentaa tarjoamme Suomessa liiketoimintaa harjoittaville yrityksille.

Sovitut asiat hoidamme nopeasti ja aikataulussa, taloyhtiönne asiat ovat meille aidosti tärkeitä.

Yhteistyöverkostomme mahdollistaa eri tilanteissa olevien taloyhtiöiden palvelun laadukkaasti ja kokonaistaloudellisesti. Uskomme, että jokaiseen työhön on sopiva yritys, emme käytä vain yhtä isoa toimijaa kaikkiin remontti- ja korjaustöihin vaan voimme käyttää taloyhtiön jo olemassa olevia verkostoja osana taloyhtiön isännöintiä.

Isännöinti on ensisijaisesti palveluammatti ja me haluamme aidosti palvella asiakkaitamme. Isännöitsijämme tavoitat henkilökohtaisesti puhelimella, sähköpostilla tai talosivujen kautta.

Toiminnassamme tärkeintä on avoimuus ja asiakaslähtöisyys. Yhtiökokous ja hallitus tekevät taloyhtiön päätökset, me olemme asiantuntija joka antaa taustatiedot ja tuen päätöksenteolle sekä toimeenpanee tehdyt päätökset. Meidän ei ole tarpeen olla yhtiön päätöksistä aina samaa mieltä, tuomme oman näkemyksemme esille, mutta hyväksymme ja kunnioitamme yhtiön päätöstä.

Helppoa asumista. Nykyaikaisilla työvälineillä lisäämme asumismukavuutta taloyhtiöissä!